Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Виступ у Верховній раді народного депутата України Мосійчука І.В. про проблеми, які існують в с.Лазірки у зв'язку з роботою протруювального цеху агрокомплексу "КЕРНЕЛ"

Виступ у Верховній раді народного депутата України Мосійчука І.В. про проблеми, які існують в с.Лазірки у зв'язку з роботою протруювального цеху агрокомплексу "КЕРНЕЛ"

Народний депут України Мосійчук І.В. виступив з трибуни в сесійній залі з прохання до народних депутатів України, голови Полтавської обласної ради, Полтавської олбасної державної адміністрації допомогти лазірківчанам вирішити проблему щодо незаконної роботи протруючого цеху СТОВ "Вишневе-Агро" агрохолдингу "Кернел".

Також повідомляємо, що 14.02.2017 року в м. Полтава, заплановано спільну розширену робочу нараду в Полтавській олбасноій державной адміністрації за участю народного депутата України Мосійчука І.В, голови Полтавської обласної ради Біленького О.Ю,голови  Полтавської олбасної державної адміністрації Головка В.А, представників прокуратури, відділу поліції та санітарних служб Полтавської ОДА. , Лазірківського сільського голови  Ковальова О.О. та ініціативної групи лазірківської громади.

Пленарне засідання ВРУ 08.02.2017

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *