Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

ЛАЗІРКІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА  ОЛЕКСАНДР КОВАЛЬОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У БІЗНЕС-ФОРУМІ КИТАЙСЬКО-УКРАЇНСЬКИХ ДИПЛОМАТИЧНИХ ВІДНОСИН.

ЛАЗІРКІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА 
ОЛЕКСАНДР КОВАЛЬОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ У БІЗНЕС-ФОРУМІ КИТАЙСЬКО-УКРАЇНСЬКИХ ДИПЛОМАТИЧНИХ ВІДНОСИН.

В місті Києві відбулася неділя китайсько-українського културного обміну "Один пояс, один шлях" з нагоди 25-річниці встановлення китайсько-українських дипломатичних відносин. Участь в даній конференції взяв Лазірківський сільський голова Олександр Ковальов разом з Володимиром Івановим, як представники від Полтавської області.
Шовковий шлях із Китая до Європи через Україну - це добрий знак для розвитку і процвітання. Однак сільський головам Олександр Ковальов хоче, щоб цей шлях пройшов і через село Лазірки та Полтавську область в цілому .Тому Олександр Ковальов та Володимир Іванов зробили перший крок назустріч мрії Лазірківчан до хорошого життя та процвітання, прийнявши участь у цьому заході. 
Результатом даної конференції є початок роботи з енергоаудиту по утеплення стін , покрівлі та заміні вікон в Лазірківській школі, дитячому садочку та Будинку культури (дані роботи розпочалися 27.04.2017 року.) Другим етапом буде підписання договору на виконання вже безпосереднь будівельних робіт . Завдяки підтримці іноземних партнерів Лазірківська сільська зможе втілити свої заповітні проекти, які покращать життя жителям села Лазірки.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *