Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

У ЛАЗІРКАХ ЗНОВУ ПІДНІМАЄТЬСЯ ПИТАННЯ ЗАКОННОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЦЕХУ ПРОТРУЮВАННЯ ЗЕРНА

26 січня ц.р. в с. Лазірки, відбулися збори активу місцевої громади за участі першого зхаступника голови райдержадміністрації Володимира Іванова, народного депутата України Ігоря Мосійчука, сільського голови Олександра Ковальова та місцевих депутатів. Громадою було підняте питання незаконного функціонування в селі промислового об'єкту компанії "Кернел", яке труїть місцевих жителів і забруднює навколишне середовище.

Лазірки, активісти, збори, довкілля

Комплекс по калібруванню і протруюванні зернових культур збудували в 50 метрах від осель селян, що є порушенням усіх санітарних норм. Цей міні-завод обробляє зернові отрутою, використання якої заборонено в країнах Євросоюзу. Зі слів місцевих жителів у Лазірках масовий мор бджіл, захворювання тварин, а головне - значне погіршення самопочуття та стану здоров'я селян.

У результаті дискусії було вирішено провести розширену робочу нараду 01.02.2017 за участю представників прокуратури, відділу поліції та санітарних служб.

Вл.Інформація

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *