Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

27.02.2016 року в Лазірківському Будинку юнацької творчості школяра, були проведені громадські слухання по питанню подальшої роботи протруювальної лінії Насіннєвого заводу СТОВ «Агрофірми Куйбишево»

27.02.2016 року в Лазірківському Будинку юнацької творчості школяра, були проведені громадські слухання по питанню подальшої роботи протруювальної лінії Насіннєвого заводу СТОВ «Агрофірми Куйбишево», який знаходиться за адресою село Лазірки, вул.. Леніна.79 , та прийнято одноголосне рішення про заборону протруювання зернових ядохімікатами, та про демонтаж протруювального цеху та складів з подальшими винесенням його за межі земель Лазірківської сільської рад.

В обговоренні даного питання взяло участь 145 жителів села Лазірки.

Також на слуханні були присутні :голова Оржицької РР – Козина В.І., голова Оржицької РДА – Симонеко В.Г., прокурор Лубенської місцевої прокуратури – Стецюн О.І., начальник слідчого відділу Оржицької поліції – Поздняков Д.О., депутат районної ради – Мотрич Ю.М.

 

 

РІШЕННЯ № 1

громадських слухань жителів Лазірківської  сільської ради

 

27 лютого 2016 року                                                                                  с.Лазірки

 

Розглянувши питання: «Про подальшу роботу протруювальної лінії Насіннєвого заводу СТОВ «Агрофірми Куйбишево», який знаходиться за адресою село Лазірки, вул.. Леніна.79» ,

громада Лазірківської сільської ради  на громадських слуханнях

вирішила:

  1. Заборонити СТОВ «Агрофірма Куйбишево» Лазірківський Насіннєвий завод здійснювати протруювання зернових ядохімікатами.
  2. Здійснити демонтаж протруювального цеху та складів з подальшим винесенням його за межі земель Лазірківської сільської ради.
  3. Сільському голові О.О.Ковальову повідомити про дане рішення керівникам групи компаній «Кернел».
  4. Контроль  за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань навколишнього середовища, екології та благоустрою.

Голова слухань                                                           О.О.Ковальов

Секретар                                                                      С.О.Куліш

 

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *