Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

СВЯТО ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ЛАЗІРКІВЧАН

СВЯТО ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ЛАЗІРКІВЧАН
Днями на території Лазірківської сільської ради за сприянням народного депутата України Костянтина Євгенійовича Іщейкіна було встановлено новий сучасний дитячий майданчик. Все це стало можливим завдяки спів фінансуванню з державного бюджету (кошти у сумі 89 544грн..) та бюджету Лазірківської сільської ради (38 544грн.)
Гойдалки, лавки, гірка, пісочниця, – далеко не повний перелік того, чим облаштуваний ігровий майданчик, який майстерно встановлений приватним підприємцем Каменським Миколою Григоровичем. Діти залюбки опановували нові атракціони.
Також хотілося б зазначити що в близькому майбутньому завдяки підтримці Костянтина Євгенійовича в Лазірках з’являться нові спортивні тренажери. 
Лазірківська громада висловлює щиру подяку народному депутату Костянтину Іщейкіну та його помічникам, приватному підприємцю Миколі Каменському та його колективу за свято яке подароване малечі.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *