Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Ліквідація стихійних сміттєзвалищ на контролі влади

На території Лазірківської сільської ради Оржицького району за підтримки сільського голови Олександра Ковальова та депутатів сільської ради проведено  ліквідації трьох стихійних сміттєзвалищ на вулиці Довжанській та Польовій (коло саду).

На даний час, у рамках проведення весняного двомісячника благоустрою, в селі Лазірки також здійснюється комплекс заходів, спрямованих на очищення від сміття та металобрухту лісосмуг уздовж прокладання автошляхів, залізничних колій, а також очищення водних джерел.

До спільної справи у боротьбі зі стихійними сміттєзвалищами та прибирання навколишніх територій Лазірківської сільської ради, будуть активно залучатися лісові господарства, представники установ та організації усіх форм власності, представники бізнесу, а також мешканці житлових кварталів села.

Окрім того, проводитимуться рейди за участю представників правоохоронних органів та волонтерів, задля недопущення ситуацій проходження нової хвилі забруднення територій.

Але, першочерговим завданням, у цій ситуації важливо об’єднати зусилля усіх людей задля спільної справи. Хоча, у свою чергу, ті, хто вивозить сміття у непризначені для цього місця повинні усвідомити помилку у своїх діях. Натомість ті ж люди, до навколишніх територій яких привозять сміття, повинні не допускати таких випадків у подальшому. У разі, якщо ситуацію уникнути буде неможливо, прохання до всіх мешканців Села Лазірки, відразу повідомляти про протиправні дії сільського голову та правоохоронні органи для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності та сплати штрафу.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *