Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

«ЗРОБИМО ЛАЗІРКИ ЧИСТІШИМИ!»

«ЗРОБИМО ЛАЗІРКИ ЧИСТІШИМИ!»

«ЗРОБИМО ЛАЗІРКИ ЧИСТІШИМИ!» - під таким гаслом відбувся суботник в селі Лазірки, Оржицького району, Полтавської області в рамках проведення Всеукраїнської акції з благоустрою “За чисте довкілля”.
«Наша сільська рада займає досить велику територію, яку необхідно підтримувати у належному стані. Після зими роботи особливо багато, тож працювали усім селом, – зазначає Лазірківський сільський голова Олександр Ковальов.
В ході проведеного заходу в якому прийняли участь небайдужі лазірківчани, прибрано та упорядковано території: шкіл, дитячого садочку, Будинку школяра, Будинку культури, сільської ради, вулиць, парків, кладовищ. Очищено від залишків опалого листя, сміття, сухостою, а також висаджено зелені насадження.
Лазірківська сільська рада виражає щирі слова вдячності: директору СФГ «Татіана» Юрію Мотричу, жителям села Юрію Базілевичу, Олександру Тещенку, Віктору Коліснику, працівникам КП «Лазірки-Добробут» директору Роману Костюку, всім керівника організацій та закладів, тим людям, які не байдужі до долі нашого села і вносять посильний внесок в покращення благоустрою, приведення в охайний вигляд прибудинкових територій, місць загального користування, околиць, зон відпочинку. Ціна охайності нашого села може залежати не від захмарних капіталовкладень, а від особистої участі, від бережного ставлення до навколишнього середовища, усвідомлення того, що порядок в селі як у власній домівці залежить особисто від кожного з нас, від нашої ментальності. 
Після такої праці не хочется, щоб люди забруднювали навколишнє середовище, а відчули відповідальність та бережно ставились до природи.

З повагою,
Лазірківський сільський голова 
Олександр Ковальов.

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *