Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

День сміху в Лазірківському ДНЗ «Ромашка»

День сміху в Лазірківському ДНЗ «Ромашка»

1 квітня – це найвеселіше свято року, свято сміху, жартів, розіграшів. Тому, підтримуючи традицію, ми розпочинаємо квітень Днем сміху, адже пожартувати люблять усі: і дорослі, і дітвора. Скільки посмішок, позитивних емоцій можна відчути і побачити в цей день: кожен хоче пожартувати, тож ніхто не застрахований від розіграшів. У цей день навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються.

Вихователі Лазірківського ДНЗ «Ромашка» вирішили провести  для своїх вихованців  на День сміху. Цікаво та весело пройшло свято: в гості до малюків прийшли Дід Мороз, Веселинка та Клоун, які подарували дітям жарти та веселий настрій. Разом з батьками діти також готувалися до розваги: кожна група вигадала для себе образ «Веселих курчат», «Смішариків» та «Кошачої сімейки». Разом з Клоуном діти танцювали, наповнювали його торбинку жартами, грали в цікаві ігри та співали.

Малята молодшої групи з мамою-квочкою танцювали під веселу мелодію, грали з клоуном, імітували рухи  курчат. Вихованці середньої групи заспівали жартівливу пісеньку, веселились, повторювали за клоуном кумедні рухи і грали в різноманітні ігри. Старші дошкільники розважали один одного жартами, віршами, гуморесками, особливе задоволення отримали від гри «Стилісти», де потрібно було створити мамі новий образ.

Вихованці садочка разом з батьками створили  незвичайний хор: співали голосами кошенят, жабенят, курчат, поросят.

Всіх присутніх об’єднав чудовий настрій, бажання погратися, розважитися та пожартувати. Весело було всім.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *